![]() |
Et Dalyan Köfte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Dalyan KöfteEt Dalyan Köfte Malzemeler 1 kg pirzola et 1 adet sogan 2 dis sarimsak 2 dilim bayat ekmek 1 adet yumurta 500 gr ispanak 1 adet havuç 1 çorba kasigi sivi yag Yeteri kadar tuz, karabiber ve yenibahar Sosun malzemesi: 2 bardak et suyu 1 tatli kasigi misir nisastasi 1 tatli kasigi köri Yapılışı Etleri ince sekilde dovup yanyana birlestirin ![]() ![]() Ispanaklarin yaprak kisimlarini 1 çorba kasigi sivi yag ile kavurun ![]() Ispanaklar soguduktan sonra daha önce hazirladiginiz karisimin üzerine yayin ![]() ![]() Üzerine yumurta aki sürüp firina verin ![]() ![]() Sosun hazirlanisi: 2 bardak et suyu ile bir tatli kasigi misir nisastasini eriterek ateste kaynatin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|