![]() |
Billur Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Billur KebabıBillur Kebabı Tarifi - Billur Kebabı Nasıl Yapılır - Billur Kebabı Malzemeleri Billur Kebabı Malzemeler 500 g kuşbaşı kuzu eti 4 adet orta boy patlıcan kemer 100 g taze fasulye 2 yemek kaşığı bezelye 1 adet orta boy havuç 2 adet orta boy patates 1 su bardağı ayçiçeği yağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 4 dilim kaşar peyniri 1 yemek kaşığı domates salçası 2 adet orta boy soğan Hazırlanışı Kuşbaşı doğranılan kuzu eti derince bir tencerede ayçiçeği yağı ve soğanla pembeleşinceye kadar kavrulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|