Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çiftlik, kebabı, kuzu

Kuzu Çiftlik Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuzu Çiftlik Kebabı



Kuzu Çiftlik Kebabı Tarifi - Kuzu Çiftlik Kebabı Yapılışı - Kuzu Çiftlik Kebabı Nasıl Yapılır - Kuzu Çiftlik Kebabı Malzemeleri



KUZU ÇİFTLİK KEBABI


Malzeme;

1 kilo but ve kol tarafından kuzu eti

3 baş soğan

3 çorba kaşığı margarin

3 adet iri domates

3 adet biber

3 demet taze soğan

1 er demet dereotu, maydanoz,

tuz ve kekik


Yapılışı;

Önce eti hazırlayalım ya da kasaba hazırlatalım, kuzu etinin yassı ve ince kesilmiş olması gerekiyor Pişirme kabına margarini atalım, yarım daire şeklinde doğranmış kuru soğanı ilave edelim, harlı ateşte karıştırarak pişirelim, üzerine hazırladığımız eti ve taze soğanı ve biberi koyalım Et suyunu salınca kabuğu soyulmuş ince doğranmış domatesi ince kıyılmış maydanoz ve dereotunu, karabiber, tuz ve kekiği koyalım Pişirme kabının kapağını kapatalım 25 dakika kadar orta ateşte pişireleim, sıcak olarak servis yapalım

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.