![]() |
Püreli Beykoz Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Püreli Beykoz KebabıMalzemeler: 4 adet patlıcan 350 gr kuşbaşı et 1 adet soğan 2 adet domates 3 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri tuz, karabiber HAZIRLANIŞI : Ön hazırlık olarak patlıcanları alaca soyalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Et bıraktığı suyu iyice çektikten sonra birkaç kaşık sıvı yağ ekleyelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Patlıcanları yıkayıp,kurulayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpelim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|