![]() |
Arpacık Soğanlı Nohutlu Kuzu Kebap |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arpacık Soğanlı Nohutlu Kuzu KebapMalzemeler: - 1kg kuzu kuşbaşı - 1 yemek kaşığı zeytinyağı - 10-15 adet arpacık soğan - 1 su bardağı pişmiş ve kabukları soyulmuş nohut - 1 su bardağı kaynamış su - 1 yemek kaşığı domates salçası - 1 tatlı kaşığı tuz Hazırlanışı: Eti soğuk suda yıkayıp suyunu süzün ![]() ![]() ![]() Pişmeye yakın arpacık soğanları, tuzu ilave edin ve biraz soğuyunca fırın kabına etleri boşaltın ![]() ![]() Domates salçasını bir su bardağı kaynamış su ile sulandırıp etlerin üzerine gezdirin ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|