![]() |
Ayvalı Tas Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayvalı Tas KebabıAyvalı Tas Kebabı Tarifi - Ayvalı Tas Kebabı Yapılışı - Ayvalı Tas Kebabı Nasıl Yapılır - Ayvalı Tas Kebabı Malzemeleri 6 kişilik Malzemesi 500 gr kuzu kuşbaşı 2 ayva 2 havuç 15 arpacık soğan 2 çorba kaşığı salça 2 su bardağı pirinç 3 çorba kaşığı margarin 4 su bardağı sıcak su Tuz Karabiber Yenibahar Eti tencereye alıp suyunu bırakıp çekinceye kadar yaklaşık 45 dakika pişirin ![]() ![]() Havuçları yıkayıp temizleyin ve küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayvaları soyup küçük küpler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Pirinci tasın etrafına yerleştirip kaynar et suyunu azar azar ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|