Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hanım, kebabı, makbule

Makbule Hanım Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Makbule Hanım Kebabı



Makbule Hanım Kebabı tarifi - Makbule Hanım Kebabı yapilisi

Gereçler:

Kuş başı doğranmış dana veya tavuk eti de olabilir

iki bardak pirinç

4 büyük patates

ayçiçek yağı

bir fiske tuz


hangi et tercih edilecekse kusbasi dogranir ve derin bir tencerede ilk once suyu biraktirildiktan sonra icine yag konularak kizartilirPatatesler kup kup dogranir ayri bir tavada kizartilirKizartilan patates pisen etlerin ustune konulur Iki bardak onceden islatilmis pirinc patateslerin ustune yerlestirilirocagin altini hic kapatmayinizdaha sonra pirincin ustunden uc bardak su ekleyinve pirincler pisene kadar pismesini bekleyinPistikten sonra buyukce ve yayvan bir tepsiye tencereyi ters cevirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.