![]() |
Ciğerli Kagıt Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ciğerli Kagıt KebabıKebap Tarifi - Ciğerli Kagıt Kebabı - Ciğerli Kagıt Kebabı Yapılışı MALZEMELER 750 gr süt kuzusu 1 adet kuzu cigeri 3 adet kuzu böbregi 9 adet yesil sogan 1 demet dereotu 1 demet maydanoz 2 yemek kasigi tereyagi 2 çay kasigi kekik Tuz-karabiber 1 adet yagli kagit YAPILIŞ TARİFİ Eti ve cigeri irice kusbasi büyüklügünde dograyin ![]() ![]() Soganlari birer santim uzunlugunda, dereotu ve maydanozu ince ince kiyin ![]() Hazirladiginiz yiyecekleri, iki kat yagli kagit üzerine koyun ![]() ![]() Paketin üzerini suyla islatin ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|