![]() |
Antakya Tepsi Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Antakya Tepsi KebabıAntakya Tepsi Kebabı Tarifi - Antakya Tepsi Kebabı Yapılışı - Antakya Tepsi Kebabı Nasıl Yapılır - Oktay Usta Antakya Tepsi Kebabı Malzemeler : 500 Gr ![]() 1 Bağ Maydanoz 1 Kırmızı Biber 2 Diş Sarımsak 1 Çorba K ![]() 2 Domates 5 Biber Tuz Karabiber Pul Biber Su Lavaş Hazırlanışı : Maydanoz, kırmızı biber ve sarımsağı zırhla ince bir şekilde doğruyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Orta boy bir fırın kabının tabanına biraz salça sürüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domates ve biberi doğrayıp kebabın üzerine koyuyoruz ![]() ![]() ![]() Fırından çıktıktan sonra lavaş ile birlikte servis ediyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|