![]() |
Buğu Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buğu KebabıBuğu Kebabı Tarifi - Buğu Kebabı Nasıl Yapılır - Buğu Kebabı Malzemeleri Malzemeler: - 500 gr kuzu kuşbaşı, - 2 adet soğan, - 3 yemek kaşığı tereyağ, - 2 adet havuç, - 1 küçük karnabahar, - 6 diş sarımsak, - 2 yemek kaşığı salça, - ½ demet dereotu, - 1 çay kaşığı kimyon, - 1 çay kaşığı fesleğen, - 1 yemek kaşığı tuzot, - 1 tabaka yağlı kağıt ![]() Yapılışı: Soğanları küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|