Frambuaz Votka |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Frambuaz VotkaFrambuaz Votka Tarifi - Frambuaz Votka Nasıl Yapılır - Frambuaz Votka Malzemeleri Malzeme Listesi 279 Mililitre Yaban Mersini Suyu 120 Mililitre Şeker 350 Mililitre Yaban Mersini (Taze Dondurulmuş) 175 Mililitre Lime (Misket Limonu) Suyu (Taze Sıkılmış ) 175 Mililitre Tekila 120 Mililitre Grand Marnier yada Portakal Likörü 1 Avuç Buz Ahududu (Frambuaz Votka I Nasıl Yapılır? Buz hariç bütün malzemeleri karıştırın Daha sonra orta düzeyde çalıştırarak bütün malzemeleri buzlarla birlikte blenderdan geçirin Sürekli değil saniyelik tekrarlar ile blenderdan gecirmeniz önerilir Kokteyl bardağı iler servis ediniz Afiyet Olsun |
|