Balıkçı Limonları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Balıkçı LimonlarıMalzemeler 6 Adet Marul Yaprağı 6 Adet Limon 250 gr Konserve Ton Balığı3 Tatlı Kaşığı Limon Suyu 2 Adet Yumurta, Tuz 3 Çorba Kaşığı Mayonez 1 Çay Kaşığı Karabiber Süslemek İçin:1 Adet Haşlanmış Yumurta 2 Çorba Kaşığı Maydanoz Yemeğin Tarifi Servis tabağına marul yapraklarını yerleştirin 6 adet limonu ortadan ikiye kesin İçlerini küçük bir kaşık yardımıyle boşaltın Altlarından ufak parçalar kesip düzgün durmalarını sağlayın Limonları salata yaprakları üzerine yerleştirin![]() Diğer taraftan konserve ton balığını çatalla iyice ezin 3 tatlı kaşığı limon suyu, haşlanıp küçük küçük doğranmış 2 adet yumurta, tuz, 1 çay kaşığı karabiber ve 3 çorba kaşığı mayonezi de belığın üzerine ekleyin Hazırladığımız bu harcı limonların içine doldurun İnce ince kıyılmış maydanoz ve yumurta ile süsleyip servis yapın
|
|
|
|