![]() |
Çıtır Deniz Mahsülleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çıtır Deniz Mahsüllerideniz ürünleri kızartma - karides - levrek - somon ![]() Mutfağı: Dünya Tür: Balık Pişirme Süresi: 15 dk Pişirme Şekli: Kızartma Zorluk: Kolay Kişi Sayısı: 2-4 MALZEMELER * 120 gr somon * 120 gr levrek * 8 adet karides * 4 adet yumurta * 150 gr galeta unu * 180 gr çiçek yağı * 120 gr chilli garlic sos * 100 gr un HAZIRLANIŞI Balıkları temizleyin ![]() ![]() Karides, somon ve levreği un, yumurta ve galeta ununa batırıp pane yapın ![]() Kızgın yağda kızartın ![]() Chilli garlic sos ile servis edin ![]() |
![]() |
![]() |
|