![]() |
Fırında Porsiyon Somon Balığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Porsiyon Somon BalığıMALZEMELER 6 adet defne yaprağı 5 yemek kaşığı sızma zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber HAZIRLANIŞI 1 adet bütün somon filetoyu börek dilimi büyüklüğünde 6-7 parçalık porsiyonlara ayıralım ![]() Porsiyon şeklindeki somon balıklarını fırın tepsisinin içine yerleştirelim ![]() Üzerlerine tuz, karabiber ve sızma zeytinyağı serpiştirip, defne yapraklarını dizelim ![]() Fırında, 175°Cde, 18?20 dakika kadar pişirelim, sıcak olarak servise sunalım ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|