![]() |
Lüfer Buğulama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lüfer BuğulamaMalzemeler: Malzemesi 1 kg ![]() 1 baş soğan 1 küçük havuç 1 adet defne yaprağı 4-5 dal maydanoz 1 dal kereviz 5-6 adet tane karabiber 1 fincan zeytinyağı 1 fincan su Tuz Tarifi: Balıkları, temizleyip yıkadıktan sonra, dikdörtgen biçimindeki balık kabına yerleştirin ![]() Soyulmuş baş soğan, kazınmış havuç, defne yaprağı, maydanoz dalları, kereviz yaprağı, tane karabiberler, zeytinyağı ve suyla birlikte balıkların bulunduğu kaba koyun ![]() Tuz serpin ve orta ısıda 15-20 dakika pişirin ![]() Balıkları servis tabağına alın ![]() ![]() Patates tava ya da sebze soteleriyle süsleyerek sıcak servis yapın ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|