![]() |
Akdeniz Usulü Levrek Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akdeniz Usulü Levrek DolmasıMalzemeler: 4 kişilik 4 adet orta boy levrek 3 adet defne yaprağı 1 diş sarımsak 1 adet kuru soğan 1 adet havuç 1 adet kabak 200 gram mantar 1 kahve fincanı galeta unu 1 kahve fincanı sıvı yağ Tane karabiber Tuz Karabiber Yapılışı: Levreklerin içini temizleyin ve bol suyla yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızdırdıktan sonra ince doğranmış sarımsağı tavaya aktarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavayı ocaktan alın ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|