![]() |
Avokado Göbeğinde Ahtapot Tartar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avokado Göbeğinde Ahtapot TartarAvakoda Göbeğinde Ahtapot Tartar - Avakoda Göbeğinde Ahtapot Tartar Yapılışı 4 KİŞİLİK KULLANILAN MALZEME Avokado 2 adet Ahtapot 500 gr ![]() Zeytinyağı 4 kaşık Fesleğen 4–5 yaprak Tuz 1 tutam Karabiber 1 tutam Limon 1 adet Labne peyniri 4 çorba kaşığı Krema 2 çorba kaşığı Yenilebilir çiçek 1-2 tutam HAZIRLANIŞI Ahtapotları haşlıyoruz, daha sonra dilim dilim kesiyoruz ![]() ![]() Tabağımızın ortasına silindir şekillendirici koyarak etrafına dilim avokadolarımızı yerleştiriyoruz ![]() ![]() Tabağımızı yenilebilir çiçekler ile süsleyip kremalı fesleğen sosumuzu döküyoruz ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|