Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hamsi, sirkeli

Sirkeli Hamsi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sirkeli Hamsi



Bir kilo hamsi büyükbaş soğan bir bağ maydanoz büyük domates küçük bir havuç yarım bardak zeytinyağı yarım bardak sirke Hamsi temizlenir Havuç rendelenir Diğer malzeme doğranır Bir harç yapılır Karabiber kırmızı biber katılır Bir tencerenin içine harçtan bir kısım konur Sonra harcın bir kısmı sonra hamsinin diğer yarısı konur Üstünede kalan harç ilave edilir Zeytinyağı ve sirke ilave edilir tencerenin ağzı sıkıca kapanır Kanamağa başladıktan 15 dakika sonra indirilir Sıcak sıcak yenir
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.