![]() |
Enginarlı Levrek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enginarlı LevrekMalzemeler: 1 büyük deniz levreği 2 enginar, dilimlenmiş 2 orta boy beyaz soğan, ince ince piyazlık doğranmış 5-10 kiraz domates, ikiye bölünmüş dörtte bir su bardağı zeytinyağı tuz karabiber bir taze biberiye dalı veya bir tutam kurutulmuş biberiye Yapılışı ![]() Levreği temizletip, fırında pişirecek şekilde hazırlatın ![]() ![]() ![]() ![]() Fırını 230C'ye getirin ![]() ![]() ![]() Balığı dışına tuz ve karabiber serperek folyonun üzerindeki yağlı kağıdın ortasına yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırın tepsisine yerleştirip 1 saat 10 dakika pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|