Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
acılı, balık, yahnisi

Acılı Balık Yahnisi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Acılı Balık Yahnisi



Acılı Balık Yahnisi Tarifi - Acılı Balık Yahnisi Nasıl Yapılır - Acılı Balık Yahnisi Malzemeleri

Acılı Balık Yahnisi


Yarım kg beyaz etli balık flatosu

1 adet kuru soğan

3 adet iri domates

2 adet acı sivri biber

4 çorba kaşığı sıvıyağ

1 çay kaşığı karabiber

1 tatlı kaşığı tuz

1 tatlı kaşığı pul biber


Fleto balık kuşbaşı doğranır Domates rendelenir ve süzgeçten geçirilir Tencereye sıvıyağ konur ısınınca ince kıyılmış soğan eklenir ve pembeleştirilir Üzerine ince doğranmış biber katılır Yumuşayınca domates ilave edilir Bir taşım kaynatılır Sonra balık atılır 15 dakika kadar pişirdikten sonra pul biber, tuz ve karabiber eklenir 15 dakika daha pişirdikten sonra eteşten alınır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.