![]() |
Pazıya Sarılı Pınar Levrek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pazıya Sarılı Pınar LevrekPazı levrek - Pazı - levrek Malzemeler 600 g PINAR LEVREK fileto 100 g taze mantar 100 g Pınar kaşar peynir 1 adet kuru soğan 1 bağ dereotu 50 g kapari çiçeği 20 g tuz 10 g çekilmiş tane karabiber 1 bağ taze pazı 80 g zeytinyağı 50 g tereyağı Rezene Sos: Zeytinyağı un sebzeli balık suyu rezene az safran ile akıcı kıvamda olacak şekilde sos hazırlanıp sıcak olarak servis edilir ![]() ![]() Hazırlanışı PINAR LEVREK’ler fileto olarak açılır pazılar kaynayan suya atılıp 30 sn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|