![]() |
Alabalık İzgara Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alabalık İzgara Nasıl Yapılıralabalık tarifi - alabalık ızagara yapılışı - alabalık ızgara yapımı Alabalık ızgara malzemeleri 4 büyük alabalık, 4 domates, 12 defne yaprağı, 2 soğan, roka ![]() Alabalık ızgara nasıl yapılır? Alabalıkların karınlarını yaralım ve içlerini temizleyelim ![]() Kılçıkları bütün olarak çıkaralım ![]() Bu işlemleri yaptıktan sonra alabalık filetoları elde etmiş olduk ![]() Bu filetoların içlerine domates ve limon dilimleri dizelim, defne yaprakları yerleştirelim ![]() Bu şekilde hazırladığımız alabalıklar yağlı bir tepsiye dizelim ve 200 derecede ısınan bir fırına sürüp üstleri kızarana kadar pişirelim ![]() Alabalıklar piştikten sonra roka ve kırmızı soğanlarla birlikte servis tabaklarına alalım ![]() Sıcak olarak servis edelim ![]() |
![]() |
![]() |
|