![]() |
İspanyol Usulü Çipura |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İspanyol Usulü Çipuraİspanyol Usulü Çipura Tarifi - İspanyol Usulü Çipura Yapılışı - İspanyol Usulü Çipura Nasıl Yapılır - İspanyol Usulü Çipura Malzemeleri 1'er kg'lık 2 çipura balığı (temizlenmiş) 1+1/2 tatlı kaşığı tuz 1 limon (altı parçaya bölünmüş) 2 küçük siyah zeytin 30 gr yumuşak ekmek içi 2 diş sarımsak (ince doğranmış) 1 çorba kaşığı kırmızı biber 2 çorba kaşığı maydanoz (ince kıyılmış) 3 orta boy patates (kabuğu soyulup 1/2 sm kalmlığmda doğranmış) kahve kaşığının ucuyla karabiber 1 su bardağı su 1/2 su bardağı zeytinyağı Önce fırınınızı orta sıcaklığa getirip (180°C) ısıtınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ekmek içini, sarımsağı, kırmızı biberi ve maydanozu küçük bir kaseye koyup iyice karıştırınız ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığmız ekmek içli karışımı balıkların üstüne serpiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|