Pataesli Palamut Buğlama |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pataesli Palamut BuğlamaPataesli Palamut Buğlama Tarifi - Pataesli Palamut Buğlama Nasıl Yapılır - Pataesli Palamut Buğlama Malzemeleri PATATESLİ PALAMUT BUĞULAMA MALZEMELER 2 adet temizlenmiş ve dörde bölünmüş palamut balığı 1 adet kuru soğan 1 adet büyükce domates 1 adet orta boy patates 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 su bardağı su biraz maydanoz ve tahmini tuz YAPILIŞI Öncelikle yapacağınız tencereye soğanı halka şeklinde doğrayın üzerine balıkları yıkayın koyun patatesleri istediğiniz gibi doğrayın yıkayın koyun üzerine domatesin kabuklarını soyun küp şeklinde doğrayın maydanozu küçük küçük doğrayın tuzu ve suyuyla beraber ekleyin üzerine sıvı yağı gezdirin kısık ateşte pişirin ekşili seven pişerken limon dilimi koyabilir ılıkken servis yapın afiyet olsun |
|