![]() |
Patatesli Hamsi Fırın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patatesli Hamsi FırınMalzeme: 500 Gr ![]() 3 çorba kaşığı margarin 1 adet büyük patates 2 adet yumurta ½ demet maydanoz 3 diş sarımsak 3 adet taze soğan 75 gram kaºar peyniri rendesi 2 çorba kaşığı galeta unu Tuz Karabiber Yapılışı: Hamsileri kafalarını koparıp kılçıklarını çıkararak fileto olarak ayıklayın, yıkayıp durulayın ![]() ![]() Patatesleri haşlayın, kabuklarını soyup çatalla iyice ezin ![]() Yumurtanın birinin sarısını ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırın kabını yağlayın ve üzerine galeta unu serpin ![]() ![]() ![]() Sıcak olarak servis yapın ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|