![]() |
Kalbura Bastı Tatlısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalbura Bastı TatlısıKalbura Bastı Tatlısı Tarifi - Kalbura Bastı - Tatlı Tarifleri ![]() Malzemeler: 1/2 Su Bardağı Süt, 200 gr Margarin, 4 Su Bardağı Un, 1 Paket Kabartma Tozu, 3 Su Bardağı Dövülmüş Ceviz İçi ![]() Şurup İçin:4 Su Bardağı Su, 1 Kg Toz Şeker, 1/2 Limon Suyu ![]() Yemeğin Tarifi Şekeri su ile kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağlanmış fırın tepsisine dizin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|