![]() |
Saray Sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saray SarmaMalzemeler: 1 kg baklavalık un 1/2 kg buğday nişastası 4 adet yumurta 5 çay kaşığı tuz 1-1 ![]() 7 bardak dövülmüş antep fıstığı Şerbeti malzemesi: 8 bardak şeker 12 su bardağı su Yapılışı: Bir kapta un, tuz ve yumurtaları birbuçuk bardak su ile yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() Dinlendirdiğiniz hamurları 8'erli gruplar halinde aralarına nişasta serperek üst üste dizin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keskin bir bıçak yardımıyla 3 cm'lik dilimler halinde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() Şerbet için 8 bardak şeker ve 12 bardak suyu kaynatın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|