![]() |
Kestane Pudingi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestane PudingiMALZEMELER ½ kg ![]() 3 fincan toz şeker 100 gr ![]() 1 paket vanilya 1 bardak krema YAPILIŞ TARİFİ Kestane şekerlemesi ezilerek püre haline getirilir ve porselen bir kaseye konur ![]() katılır ![]() ![]() köpürtülür, sonra bundan kaşık kaşık alınarak kestaneli karışıma katılıp yedirilir ![]() önceden ıslatılmış bir puding kalıbına boşaltılır ve kalıp buzdolabına kaldırılır ![]() ![]() başaşağı edilerek içindeki buraya aktarılır ![]() şırıngasına boşaltılır ve bununla pudingin üzerine süsler yapılır ![]() bir kestane oturtulduktan sonra tabak buzdolabına kaldırılıp servis zamanına kadar orada tutulur ![]() |
![]() |
![]() |
|