![]() |
Yeşil Çaylı Krem Brule |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşil Çaylı Krem Brulekren brule nasıl yapılır - milföylü tatlı tarifiMalzemeler: Krem brule için: 40 gr ![]() 80 gr ![]() 700 ml ![]() 5 poşet yeşil çay 2 adet yumurta 2 adet yumurta sarısı Hamur şeritleri için: 2 yaprak milföy hamuru 40 gr ![]() Kuşburnu marmeladı Yapılışı: Krem brüle için: Zencefili soyup dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurtalar, yumurta sarıları ve kalan kremayı bir kasede çırpın ![]() ![]() Çaylı krema karışımını 6 adet küçük fırın kabına doldurun ![]() ![]() ![]() ![]() Milföy hamurlarına kıyılmış fındık serpin ve merdane ile hafifçe üstünden geçin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Servis yapmadan hemen önce krem bruleye kalan şekeri serpin ve aynı ısıdaki fırında şekeri karamelize edin ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|