![]() |
Antepfıstıklı Revani |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Antepfıstıklı RevaniAntepfıstıklı Revani Tarifi - Antepfıstıklı Revani Nasıl Yapılır - Antepfıstıklı Revaninin Yapılışı Malzemeler: 125 gram margarin 1 adet yumurta 2 kahve fincanı toz şeker 6 kahve fincanı un Yarım paket kabartma tozu 1 paket premium vanilya Üzeri İçin: 2 su bardağı antepfıstığı Şerbet tçin: 1,5 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı su Çeyrek limon Hazırlanışı: Fıstıkları sıcak suda 10 dakika bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Un, kabartma tozu ve vanilyayı ilave edip yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynamaya başladıktan 5 dakika sonra çeyrek limonu kabuğuyla birlikte tencereye atın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|