Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bohçası, elmalı, milföy

Elmalı Milföy Bohçası

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Elmalı Milföy Bohçası



milföylü tatlı tarifi - elmalı milföy tatlısıElmaların kabuklarını soyup ortalarını çıkarın


Tencereye dizip üzerlerine tozşeker serpiştirin ve 5 dakika pişirin


Ceviz, tarçın, zencefil ve karanfili karıştırın Elmalar soğuyunca ortalarını cevizli karışımla doldurun


Her bir elmayı 1 milföy hamurunun üzerine yerleştirip bohça gibi kapatın


Üzerlerine çırpılmış yumurta sarısı sürüp kızgın fırında pişirin


Soğuyunca tarçın ve pudra şekeri serperek servis yapın


alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.