![]() |
Tavuk Göğsünden Kazandibi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Göğsünden KazandibiMalzemeler (5 kişilik) 75 gr ![]() 4 su bardağı süt 1 su bardağı tozşeker 3 kahve fincanı subye Yarım çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı tarçın Hazırlanışı Tavuk göğüs etini bir tencereye koyup, üzerini örtecek kadar su ile pişirin ve soğumaya bırakın ![]() ![]() ![]() Süt kaynadıktan sonra tencereyi ateşten indirin ve küçük parçalara ayırdığınız tavuk göğüs etlerini bu kaynamış süte ilave edip 30 dakika bekletin ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız bu karışımdan parçalar alıp bir tavada veya tepside kızartın ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|