Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
milföyler, reçelli

Reçelli Milföyler

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Reçelli Milföyler



milföylü tatlı tarifi - reçelli milföy nasıl yapılırMALZEMELER


6 adet milföy hamuru

1 paket vanilyalı puding

2,5 su bardağı süt

250 gr reçel (arzuya göre hangi reçel tercih edilirse)

pudra şekeri



HAZIRLANIŞI


Milföy hamurlarının her parçasını 2 kareye bölün Fırın tepsisine yerleştirin Fırını 220° ısıda ısıtın ve ardından hamurları altın sarısı renk alana kadar pişirin Fırından çıkarınca soğutun Bu arada pudingi süt ile pişirin Hamurları sandviç ekmeği gibi enlemesine ikiye bölün ve içlerine puding doldurun Hemen ardından da hangi reçel tercih ediliyorsa ondan her sandviçin arasına birer çay kaşığı reçel koyun en son olarak da üzerlerine bol pudra şekeri serpin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.