![]() |
Profiterol.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Profiterol..![]() MALZEMELER Yarım Paket Margarin 1 su bardağı su 1 çimke tuz 1 kesme şeker 4 yumurta 1 su bardağı un SOSU İÇİN 100 gr ![]() 2,5 kahve fincanı un 3 kahve fincanı 1 kg ![]() 1 yemek kaşığı kakao 1 yemek kaşığı vanilya YAPILIŞI Yarım paket margarin tencerede eritilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KREMANIN YAPILIŞI Margarin eritilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PROFİTEROLÜN YAPILIŞI Daha önce pişen hamurların içi üste doğru hafifçe kesilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|