Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kestaneli, pratik, revani

Kestaneli Pratik Revani

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kestaneli Pratik Revani



Kestaneli Pratik Revani Tarifi - Kestaneli Pratik Revani Yapılışı - Kestaneli Pratik Revani Nasıl Yapılır - Kestaneli Pratik Revani Malzemeleri

8 kişilik Gerekli malzeme:

Hamur için:

2 paket Kafkas kestane çerezi

1 paket hazır pandispanya unu

3 yumurta

Yarım su bardağı süt

Şurup için:

2 su bardağı tozşeker

2 su bardağı su

Birkaç damla limon suyu


Un, yumurta ve sütü çukur bir kapta düzgün bir karışım oluncaya kadar mikserle çırpın Kestaneleri ekleyip tahta kaşıkla alttan üste doğru karıştırın

Hamuru yağlanmış ortası delik kek kalıbına dökün Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında 35 dakika pişirin Soğumaya bırakın

Şeker ve suyu tencereye alıp şurup kıvamında kaynatın Limon suyunu ekleyip karıştırın ve ocaktan alın Sıcak şurubu soğuk revaninin üzerine döküp çekmesini bekleyin Dilimleyip kaymak ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.