Susamlı Kayısı Tatlısı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Susamlı Kayısı TatlısıMalzemeler 1 kg İri Cins Kuru Kayısı 1/2 Su Bardağı Tozşeker 20 gr Susam 200 gr Ceviz İçi 8 Su Bardağı Su 1/2 Limon Yemeğin Tarifi Kuru kayısıları iyice yıkayın Bir tencereye alıp içerisine şeker su ve limonu ilave ederek 15 dakika kaynatın Kaynadıktan sonra bir kenarda soğumaya bırakın![]() Soğuyan kayısıların içlerini açıp yarım ceviz içi doldurun Küçük bir tepsiye dizin Kayısıları kaynatırken hafif ağdalaşmış olan şurubu üzerinde gezdirin![]() Hazırladığınız tatlıyı servis tabağına alın Üzerine susam serperek servis yapın __________________ |
|
|
|