Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
pudingli, sarma

Pudingli Sarma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pudingli Sarma



Pudingli Sarma tarifi - Pudingli Sarma yapılışı - tatlı tarifleri - tatlı çeşitleri

Malzemeler

125 gr margarin

1 su bardagi un

4,5 su bardagi sut

1 su bardagi toz seker

1 paket biskuvi

2 adet muz

1 su bardagi iri cekilmis ceviz içi (veya findik)

Yapilis Tarifi

On hazirlik:Kare yada dikdirtgen firin tepsisine strec film serilir ve 1 paket biskuvi robotta toz haline getirildikten sonra strec film uzerine tamamen yaylir4,5 su bardagi sut ve 1 su bardagi tozseker ayri bir kapta karistirilir


125 gr margarin tencereye konur ve eritilir 1 su bardagi un ilave edilir ve un kokusu cikana dek kavrulurTencereye sekerli sut karisimi yavas yavas ilave edilir(karistirilarak)Karistirmayi kesmeksizin koyu bir muhallebi olup kaynayinca ocaktan alinir ve mikserle 10 dk cirpilirHazirlamis oldugunumuz biskuvili tepsiye dokulur ve islak kasik yardimi ile duzeltilirHafif sogumaya birakilirSoguyunca 2 esit parcaya kesilirHer parcanin ortasina gelcek sekilde muz ve cevizler pay edilirStrec film yardimi ile tek tek sarilir ve buzdolabinda sogumaya birakilirArzuya gore cikolata sosu dokerek ve verevine keserek servis yapilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.