Sütlü Portakal Tatlısı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sütlü Portakal TatlısıSütlü Portakal Tatlısı tarifi - Sütlü Portakal Tatlısı nasıl yapılır - sütlü tatlılar Malzemeler 4 su bardağı süt 1 su bardağı tozşeker 5 çorba kaşığı mısır nişastası 1 su bardağı portakal suyu 1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu 1 adet limonun suyu 1 paket kakaolu bisküvi Süslemek için: Antepfıstığı ve hindistancevizi Sütlü Portakal Tatlısı Yapılışı TENCEREYE süt, şeker ve nişastayı alın Pürüzsüz bir hale gelene kadar ocakta pişirin Ateşte göz göz oluncaya kadar tutun Portakal suyu ve limon suyunu ilave edin Portakal kabuğunu katın Tencereyi ocaktan alın Hazırladığınız muhallebinin bir miktarını cam bir tepsiye yayın Üzerine kakaolu bisküvileri dizin Tekrar muhallebiyi yayın Spatula yardımı ile düzeltin Buzdolabında bir gece bekletin Üzerine hindistancevizi ve antepfıstığı serpip, dilimleyerek servis yapın![]() alıntıdır |
|
|
|