![]() |
Kabak Kremalı Profiterol |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabak Kremalı ProfiterolKabak Kremalı Profiterol Tarifi - Kabak Kremalı Profiterol Yapılışı - Kabak Kremalı Profiterol Nasıl Yapılır - Oktay Usta Kabak Kremalı Profiterol Malzeme Listesi: Hamuru İçin: 2 Su B ![]() 2 Su B ![]() 2 Küp Şeker 2 Çorba K ![]() 1 Fiske Tuz 4 Yumurta Kreması İçin: 4 Su B ![]() 1 Su B ![]() 3 Çorba K ![]() 1 Çorba K ![]() 1 Paket Vanilya 1 Kase Kabak Püresi Sosu İçin: 1 Su B ![]() Pişirdiğimiz Kremadan 4 Çorba K ![]() Kıvam Ayarlamak İçin Süt Üzeri İçin: Ceviz Hazırlanışı: Şeker, su, bir fiske tuz ve margarini tencereye koyup ocağın üzerine alıyoruz ![]() ![]() ![]() Ocağın üzerinden alıp karıştırma kabına koyuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 180 derecede fırının kapağını açmadan pişiriyoruz ![]() ![]() ![]() Kreması için, süt ve şekeri tencereye koyup karıştırıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Krema soğuduktan sonra kabak püresini ekleyip mikser ile karıştırıyoruz ![]() ![]() ![]() Servis tabağına diziyoruz ![]() ![]() ![]() En üste toz ceviz serpip servis ediyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|