![]() |
Aşure - Oktay Usta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşure - Oktay UstaAşure Tarifi - Aşure Yapılışı - Aşure Nasıl Yapılır - Aşure Malzemeleri Malzemeler: 2 Su B ![]() 1 Su B ![]() 1 Su B ![]() 1 Su B ![]() 1 Portakal Kabuğu 100 Gr ![]() 100 Gr ![]() 1 Çay B ![]() 1 Su B ![]() 1 Su B ![]() 1 Çorba K ![]() 3 Çorba K ![]() Su Üzeri İçin: Kuş Üzümü Hindistan Cevizi Nar Badem Tarçın Hazırlanışı: Haşlanmış buğday, nohut ve fasulyeyi tencereye koyuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Malzeme ekledikçe sıcak su eklemeye devam ediyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Portakal kabuğunu rendeliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler iyice piştikten sonra altını kapatıp kaselere paylaştırıyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|