Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Jöleli Tavuk Göğsü TatlısıJöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi - Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısının Yapılışı - Jöleli Tavuk Göğsü Malzemeler, * 1 litre süt * Yarım paket margarin * 3 türk kahvesi fincanı un * 3 türk kahvesi fincanı toz şeker * 1 paket meyve jölesi * 1 kâse temizlenmiş çilek Hazırlanışı, 1 Margarini tavaya alıp eritin 2 Üzerine unu ekleyip rengi sarana kadar kavurun 3 Sütü tencereye ilave edip mikserle yüksek devirde karıştırın 4 Toz şekeri ilave edip koyulaşana kadar karıştırarak pişirin 5 Tatlıyı dökeceğiniz tepsi ya da kupları suyla hafifçe ıslatın 6 Pişen tavuk göğsünü ıslattığınız kaba boşaltıp soğumaya bırakın 7 Meyve jölesini üzerindeki tarife göre hazırlayın 8 Tavuk göğsünün üzerine aralıklı olarak çilekleri dizin 9 Üzerine meyve jölesini dökün 10 Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın |
|