Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Jöleli Tavuk Göğsü TatlısıJöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi - Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısının Yapılışı - Jöleli Tavuk Göğsü Malzemeler, * 1 litre süt * Yarım paket margarin * 3 türk kahvesi fincanı un * 3 türk kahvesi fincanı toz şeker * 1 paket meyve jölesi * 1 kâse temizlenmiş çilek Hazırlanışı, 1 Margarini tavaya alıp eritin![]() 2 Üzerine unu ekleyip rengi sarana kadar kavurun![]() 3 Sütü tencereye ilave edip mikserle yüksek devirde karıştırın![]() 4 Toz şekeri ilave edip koyulaşana kadar karıştırarak pişirin![]() 5 Tatlıyı dökeceğiniz tepsi ya da kupları suyla hafifçe ıslatın![]() 6 Pişen tavuk göğsünü ıslattığınız kaba boşaltıp soğumaya bırakın![]() 7 Meyve jölesini üzerindeki tarife göre hazırlayın![]() 8 Tavuk göğsünün üzerine aralıklı olarak çilekleri dizin![]() 9 Üzerine meyve jölesini dökün![]() 10 Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın![]() |
|
|
|