Bir Veda Sonrası... |
|
|
#1 |
|
bluemoonlight
|
Bir Veda Sonrası...Perdeyi açtım;sabahın ilk ışıklarıyla yıkandı bedenim
![]() Belki son yıkanışım olacak![]() Belki son defa göreceÄŸim güneÅŸi,sabahı…Belki bir daha hiç uyanmayacağım gecelerde,belki bir daha söyleyemeyeceÄŸim sevdiÄŸimi![]() Belki son feryadım,son acı çekiÅŸim,son özleyiÅŸim olacak !Bu son yazım olacak ![]() gönlüm güzellikleri yaÅŸayamadı,sevemedi doyasıya seni,tutamadı ellerinden,gözlerine doyasıya bakamadı;hayatı,insanları kendini anlayamadı![]() Bu feryat,bu bilmeceler,bu sorular bu acı,bu ıstırap yeter,yeter artık acımasız hayat !Çaresizlik esir alamazdı benliÄŸimi düşüncelerimi,hayır hayır olamazdı,alamazdı düşüncelerimi…YüreÄŸim çaresiz kalamazdı![]() Olmadı yenik düştüm acılara![]() direnmenin,olmaz demenin hiçbir anlamı yok artık!gitme vakti !bak güneÅŸe;bak gecelere nasılda bekliyorlar beni delice!bak,bak bana nasılda sarmış ruhumu ölüm!!!çaresi yok artık söylenen sözlerin,yapılanların faydası yok…bu son yıkanışım olacak sabahın ilk ışıklarında![]() Son isyanım,son sözlerim…Cümlelerim aynı,sözlerim aynı…Yok,yok,yok deÄŸiÅŸen hiçbir ÅŸey yok !GüneÅŸ aynı,gece aynı,insanların acımasızlığı,riyakarlıkları,Hayat aynı !bense hep isyanlardayım iÅŸte hep acılarla,hep zorluklarla baÅŸ baÅŸayım…gecelerim aynı,gündüzlerim aynı ![]() yüreÄŸim aynı;gün geçtikçe biraz daha çöküyor,biraz daha yıpranıyor![]() Biraz daha ölüme yaklaşıyor…Son sözlerim size; Son feryadım… Bedenim yıkanmayacak artık çaresizlikle Acıyla,gözyaşıyla… Perdeler açılmayacak artık evimde ! Koyu bir yalnızlık saracak dört duvarı… Takvim sayfalarını,dakikaları,perdeleri… ![]() Bakan her göz,gören,hisseden her yürek; Yalnızlıkla boyanacak… yalnızlığımı yaÅŸayacak…Son sözlerim,son feryadım,son çığlığım… Dört duvar;simsiyah elbiselerini giymiÅŸ Pencereler birer birer geceyle siyaha bürünmüş… Küçük bir odada; yalnızlığa sığmayan ben İsyanlardaki yüreÄŸim kaplamış dört bir yanı… Dört duvar arasına mahkum olan,çaresiz kalan yürekleri; Geceler esir alacak ![]() geceye hapis,geceye susuz olacaklar…Gece boyayacak yalnızlıkla yüreklerini! Son sözlerim ![]() son feryadım![]() ![]() Perdeler kapanacak ![]() perdeler siyaha bürünecekYas tutacak gönlüm bir ömür,yalnız kalacak,susacak Yıkanmayacak acıyla,hasretle,çaresizlikle… Perdeler açılmayacak… Koyu bir yalnızlık saracak dört duvarı; Takvim sayfalarını,dakikaları,perdeleri ![]() ![]() Bakan her göz,gören,hisseden her yürek; Yalnızlıkla boyanacak… yalnızlığımı yaÅŸayacak…Son sözlerim olacak güneÅŸin battığı anda;bir ben olmayacak bu dünyada ![]() Bendeki acıya,hüzne,mutluluÄŸa,gözyaşına son![]() üzülmeyecek artık hiç kimse,üzülmeyeceÄŸim!Son sözüm son nefesim,son çığlığım olacak !Perdeler kapanacak artık,hayat denilen oyundan sonra!bir daha açılmayacak,simsiyah gelinliÄŸine bürünecek bütün evren!hiç güneÅŸ doÄŸmayacak…bedenim,bedenler yıkanmayacak artık sabahın ilk ışıklarıyla! ![]() ![]() duvarlar üstümüze çökecek,simsiyah gelinliÄŸiyle içine alacak beni gece…Dertlerimle,günahlarımla,mutluluÄŸumla gideceÄŸim;gelmemek üzere!perdeler kapanacak artık![]() sahneler yerle bir olacak…roller deÄŸiÅŸecek…Mutluluk birer oyundu ![]() son olacak gülücükler,mutluluk son bulacak![]() acılar hüzünler,dertler kederler bırakmayacak peÅŸimizi![]() !mutluluÄŸun sonu acı![]() Bu sefer ki oyun mutlu sonla bitmedi,bitmeyecek…Roller deÄŸiÅŸti,perdeler kapandı !Çaresizlik kapladı her yanı!son sözlerimi söyleyeceÄŸim güneÅŸin battığı anda![]() ben olmayacağım,dertler kederler olmayacak![]() üzülmeyecek artık hiç kimse!!!son sözüm![]() son çığlığım!!!Paragrafların sonuna yaklaşıyorum gitgide ![]() artık son cümleyi yazıp noktayı koyacağım !hiçbir zaman virgül kullanmayacağım cümlelerimde,sonralara bırakmayacağım;sevincimi,üzüntümü,gözyaÅŸÄ ±mı,kendim i hiçbir zaman…YaÅŸayacaksam ÅŸimdi,bugün yaÅŸamalıyım![]() ertelememeliyim virgül koyarak yaÅŸantımı…son sözden sonra noktamı koymalıyım,rest çekmeliyim![]() bitirmeliyim geçmiÅŸi;koyduÄŸum son noktayla!!bitiriyorum artık geçmiÅŸi de,kendimi de hayatımı da![]() son cümlelerimi yazıyorum,son virgülümü kullanıyorum![]() ölümü ertelemiyorum artık![]() Son noktayı koyuyorum yaÅŸantıma…Son sözümü de söyledim… Rest çektim,yıktım, yerle bir ettim kendimi… ErtelediÄŸim her ÅŸeye nokta koydum… Bir bir sildim virgülleri, Yalan oyunlar,yalan roller,sahte perde , Hepsine hepsine nokta koydum…! Son sözümü de söyledim ![]() çığlımla yıktım bütün evreniBitiremediÄŸim,ertelediÄŸim cümlelerim yok artık ; MutluluÄŸu ertelemedim,acıyı,hüznü,gözyaşını… Ölümü bekledim;nokta koydum… Teslim ettim kendimi azrailin soÄŸuk ellerine ! Son sözüm olacak ![]() son çığlığım,son gözyaşım !AÄŸlamadım,üzülmedim,çığlık atmadım… Alıştım ben her ÅŸeye !acıya gözyaşına…Mutsuz olmaya…! Geceler siyah gelinliÄŸine bürünmüş… Perdeler kapanmış,oyun bitmiÅŸ ![]() Roller deÄŸiÅŸmiÅŸ…Bedenler yıkanmamış güneÅŸin ışıklarıyla ![]() !Bedenim yıkanmadı sabahın ilk ışıklarıyla… ErtelenmiÅŸ cümlelerime son noktayı koydum, Bir son verdim yaÅŸantıma… Dört duvar,evren,güneÅŸ bedenim yok artık,yok ! Yeni bir gün,yeni bir gece ve yeni bir umut yok… Yeni bir hayat yok artık… Son sözümdü ![]() son çığlığım,son feryadım !Koyu bir yalnızlık sardı ; Geceyi,takvim sayfalarını,perdeleri… Son noktayı koydum yaÅŸantıma ellerimle… |
|
|
|
#2 |
|
puslu
|
Koyu bir yalnızlık sardı ; Geceyi,takvim sayfalarını,perdeleri… Son noktayı koydum yaÅŸantıma ellerimle… emeÄŸine saÄŸlık çok güzelmiÅŸ gerçekten
|
|
|
|
#4 |
|
Gözyaşı
|
acıyla, gözyaşıyla perdeler açılmayacak evimde artık koyu bir yanlızlık saracak eline sağlık kardeşim çok güzel
|
#5 |
|
Ergenekon
|
BaÅŸtan sona hepsi güzel ve çok duygulu TeÅŸekkürler![]() ![]() "Yalan oyunlar,yalan roller,sahte perde , Hepsine hepsine nokta koydum…!" |
|
|
|