Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
böceği, pastası, uğur

Uğur Böceği Pastası

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uğur Böceği Pastası

Uğur Böceği Pastası tarifi - Uğur Böceği Pastası yapilisi

Malzemeler

2 paket hazır kakaolu kek

Biraz antep fıstığı

Şeker hamuru resimde görülen renklerde

Puding

Kakaolu kremşanti

Ben içine istediğim kremayı da koyuyorum mesele kremoleyle de yapıyorum yani içi size kalmış

Hazırlanışı

Böceğin sırtını yapmak için derin bir tasınız varsa içini streç fılmle döşeyin( kumbet olacak ama) kakolu kekin 1 parcasını koyun ikinci parçayı da keserek etrafına döşe sonra kremasını yap bıraz dök kremayı arzuya göre parça cikolata da ekletebilirsinizFıstığı dökerek tekrar kekle kapatın tekrar aynı işlemi en son kapatıp bastırıyoruz çünkü alt kısım olacak en üst yalnız kekı ıslatmayı unutmayın şekerli süt ile böylece 1 gece dolapta bekletin çıkardıktan sonra şeker hamuruyla süsleyin resimdeki gibi Kolay gelsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com