|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| geçen, günden, günlerimi, saymıyorum, sensiz |
Sensiz Geçen Günlerimi Ben günden Saymıyorum... |
|
|
#1 |
|
bluemoonlight
|
Sensiz Geçen Günlerimi Ben günden Saymıyorum...Sensiz geçen günleri ben günden saymıyorum
![]() sensiz geçen her saniyemi,her dakikamı senle geçecek olan bir ömürle kıyaslıyorum![]() o zaman hayat daha katlanılır oluyor…yüreğimdeki özlem,acı,hüzün biraz daha eriyor!sana kavuşma umudunu elimde tutuyorum,yüreğimin içindeki ateşle ısıtarak![]() sensiz geçen günlerime isyan ediyorum![]() Sensizken ben bir hiçmişim,yarımmışım aslında !beni ben yapan senmişsin sevgilim,bir bütün olmuşsun bende![]() ![]() ![]() Geçen günlerin,dakikaların hesabını;senle geçireceğimiz uzun gecelerden,dört mevsimden soracağım ![]() geceler boyunca yatacağım omzuna,şiirler,şarkılar okuyarak geçireceğiz gecemizi,yağmurun altında yüreğimize kadar ıslanınca,sevgimizle,yüreğimizdeki ateşle ısıtacağız,kurulanacağız…bıkmadan usanmadan;delice,hayasızca,bir dakika bile gözlerimizi birbirinden ayırmadan…artık bedenimiz yorgun düşecek;kalbimiz ruhumuz aşkımız hala dinç sessizce,gecenin akışını bozmadan yatağımıza usulca yatacağız…Başımı omzuna dayayacağım,bedenini bedenime kilitleyeceğim,sarılacağız delice;sabaha kadar,ıslanan ruhumuzla,bedenimizle birbirine…Sensiz günüm geçmiyor aslında…! Çalan müzikte okuduğum yazdığım şiirlerde,yüreğimde,gözlerimde…beni ben yapan her bir hücremde hissediyorum,yaşıyorum duyuyorum seni…hayaller kurarak geçiriyorum acımasız dakikaları ![]() !gözlerimde yüreğimde saklısın![]() ![]() bilmiyordun sen boyunca seni düşünüp hayalinle yattığımı,öptüğümü delice sarıldığımı![]() bilmiyordun yorganımın sen olduğunu aslında sensiz hiçbir günüm geçmiyor;daima düşlerimde,yüreğimde ve aklımdasın…!Sensiz geçen günlerimi saymıyorum ![]() sensizliği gösteren takvim yapraklarıyla yelkovanla akreple küsmüştüm![]() sonbaharı sevmemiştim zaten,sararan yapraklar ayrılan sevgililer![]() birde sensizliği göstermesi yüzünden aram iyi olmadı sonbaharla![]() Sevmiyordum işte!alıp götürüyordu her şeyi;seni sana yazılanları,kırılmıştım saate,takvime![]() Sensiz günüm geçmezken takvimler,saatler açtı aramızı![]() onlar küstürdü,onlar aldı seni benden![]() hayaller kurarak,yorgana sarılarak yatarken,her şeyimi aldılar benden![]() Beni sensiz bıraktılar bir kez daha![]() Avutuyordum oysa ki kendimi;hayallerle,gecelere seni çizerek !Anladım… Sararan yaprakların takvim sayfalarının yelkovan – akrebin hiçbir suçu yokmuş ![]() ![]() Bizi birbirimizden uzaklaştıran onlar değilmiş![]() Anladım!bizimkisi kendimizi kandırmakmış,boşuna hayal kurmak,boşuna sevinçmiş !bizimkisi Sevgisizlikmiş aslında!nereye kadar giderdi ki sen ayrı ben ayrı![]() uzak yerlerde,fotoğraflarla,şiirlerle nereye kadar giderdi ki bu sevgi;nereye kadar giderdi sevgisizlik![]() Anladım tek suçlu;iki yürekmiş![]() takvimin saatin sonbaharın hiçbir suçu yokmuş…kendimizi kandırmışız,’seviyoruz,kavuşacağız,’ bitanem,bebeğim’diyerek…Oyuncak etmişiz bu sözleri kendimize,yüreğimizdeki çocuğa !Anladım gönül anladım ![]() şimdi onsuz geçecek koca saatler,ömür![]() Hatalıydın,sadece kandırdın kendini,sadece avuttun Mutlu olamadın,ağladın![]() Sende döküldün sonbahar yaprakları gibi![]() Oradan oraya savruldun bir rüzgar sonrası!anlam veremedin,başkalarının üstüne attın suçu,takvimlere,sararan yapraklara,saatlere yükledin içindeki kızgınlığı,suçu…Yanlıştın hatalıydın,suçluydun![]() anlamalıydın sadece hayal olduğunu,sonunda yüne kendinin üzüleceğini sezmeliydin![]() !Anladım… Tek suçlu; iki yürek ![]() Onca günleri;hayallerle,şiirlerle,şarkılarla kavuşacağız diyerek,bi umut diyerek geçiren iki yürekteydi suç!sevmemeliydi,görmemeliydi,boşa umut etmemeliydi![]() kandırmamalıydı kendini…Anladım suçluymuşum,suçluymuş yüreğim !Takvimle,saatle sararan yapraklarla,sonbaharla barışığım artık…Küskünlüğüm kendime,kızgınlığım kendime![]() Bir umut diyerek beklememeliydik !Anladım…yüreğimin neden bu kadar çok yorulduğunu,isyan ettiğini…Neden gerçekleri kabullenmediğini anladım ![]() Bi umutla yaşanmayacağını anladım![]() Anladım artık koca bir ömrün sensiz geçeceğini !Takvimlerin,saatlerin,sonbaharın,sararan yaprakların hiçbir suçu yokmuş…Bizi birbirimizden koparan uzaklaştıran onlar değilmiş!Anladım… |
|
|
|
#4 |
|
bluemoonlight
|
walla bilmiyorum nerde duydun ama bu bana ait ![]() yane bilemiyorum nerden duydun ?? banada söyler misin ? beğendiine de sevindim kardes![]()
|
|
|
|