![]() |
Linzer |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Linzer![]() Malzemeler : Un 350 g Margarin 250 g Yumurta sarısı(pişmiş) 6 adet Pudra şekeri 50 g Toz badem 50 g Tarçın 1/2 çay kaşığı Vanilya 1/4 paket MARMELAT İÇİN Elma (küp şeklinde kesilmiş) 250 g Çilek veya frambuaz püresi 250 g Toz şeker 175 g Su 50 g Limon suyu 1/4 adet Hazırlanışı: Tart hamunı için tüm malzemeler karıştırılarak elde yoğrulur ![]() ![]() ![]() ![]() Artan tart hamuru ile ince uzun fitil şeklinde parçalar yapılır ![]() ![]() ![]() Marmelat için küp şeklinde kesilmiş elmalar, toz şeker, limon suyu, çilek veya frambuaz püresi kaynatılarak marmelat kıvamına getirilir ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|