![]() |
SALZBURG PASTASI |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() SALZBURG PASTASISALZBURG PASTASI Kullanılacak malzeme Hamuru için : 150 gram toz şekeri, 150 gram un, 6 yumarta 1 limon, az tereyağı ![]() Harcı için : 100 gram toz şekeri, 1/2 fitre krema, 1 tatlı kasığı toz tarçın, 1 bardak portakal suyu 1/2 kilo vişne Süsü için : 150 gram rendelenmiş sütlü çikolata, 30 gram antepfıstığı ![]() hazırlanışı : 6 yumurtanın sarısıyle dört yumurtanın akını porselen bir kâseye koyup bunları birlikte karıştırarak köpürtmeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|