![]() |
Pasta Avantgarde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pasta AvantgardeMALZEMELER Kek için; 3 adet yumurta 2 çay fincanı toz şeker 3 çay fincanı un 1 çay kaşığı vanilya İç kreması İçin; 1 paket toz krem şanti 1 su bardağı süt 1 çay bardağı fındık (kavrulmuş) 1 çay bardağı Antep fıstığı 1 çay bardağı damla çikolata 1 çay bardağı meyve şekerlemesi HAZIRLANIŞI İyice çırptığınız yumurta ve tozşekere, içine vanilyası karıştırılmış unu ekleyip, kek hamurunu hazırlayın ![]() Hamuru 20 ve 30 cm çapında yağlanmış iki kalıba paylaştırıp, 170 derecede pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toz şeker, nişasta, kakao, neskafe ve suyu karıştırarak, muhallebi kıvamında pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|