![]() |
Kabakli Tart |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabakli Tart![]() Tart Hamuru: Yarim paket margarin 3 yemek kasigi yogurt 1 yumurta 1 cay kasigi tuz 1 kabartma tozu Aldigi kadar un (tahmini 2-3 su bardagi olabilir) Cok sert bir hamur olmasin Uzerine: 3-4 tane orta boy kabak 2-3 dis ince kiyilmis sarmisak dere otu kasar peyniri 200ml (1 kutu sahne) sivi krema tuz veya varsa vegeta/tuzot Yapilisi: Hamuru icin gereken malzemeyi yogurup yaglanmis kelepceli kek kalibina duzgunce yerlestirin ![]() Kabaklari halka halka ince dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|