![]() |
Çilekli Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çilekli PastaÇilekli Pasta Tarifi - Çilekli Pasta Nasıl Yapılır - Çilekli Pasta Malzemeleri Malzemeler: 500 gr ![]() Genoise kek: 150 gr ![]() 40 gr ![]() 120 gr ![]() 20gr ![]() 120gr ![]() Yapılışı: 1- Fırını 180 dereceye ayarlayalım ![]() ![]() 2- Burada amaç yumurtayı pişirmeden şekeri eritmek ve sonrasında mikserde çırparak soğutarak daha kabarık bir kek elde etmektir ![]() *asla kaynamasına izin vermeyin, mikserle çırparak iyice kabarıncaya kadar soğutun ![]() 3- İçine elenmiş unu ve erimiş ılık tereyağını katarak tahta kaşıkla karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|