![]() |
Çikolatalı Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çikolatalı Pastapasta tarifleri - çikolatalı pasta ypımı - çikolatalı pasta nasıl yapılır ![]() Malzemeler: (4-6 kişilik) Kakaolu Kek için: 2 yumurta (sarısı beyazı ayrılacak) 100 gr toz şeker 1 tatlı kaşığı vanilya aroması ya da 1 paket premium vanilya 200 ml sıvı krema (soğuk olacak) 100 gr un 30 gr kakao 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Çikolatalı Ganaj için: 200 gr bitter çikolata (ben %55 kakao oranlı kuvertür kullandım) 200 ml sıvı krema 1 tatlı kaşığı tereyağ Arası ve üzeri için ben 2 adet muz kullandım ![]() ![]() ![]() Yapılışı: Kek için yumurta sarıları, toz şeker ve vanilya aromasını şeker eriyene kadar çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keki fırından çıkardıktan sonra soğumaya bırakın ![]() ![]() ![]() Çikolatalı ganaj için sıvı kremayı küçük bir tencereye boşaltın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ganaj biraz katılaştıktan sonra yarısını taban olarak kullanacağınız parçanın üzerine sürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|